Over Laaken

Laaken Asset Management is een onafhankelijke vermogensbeheerder, eigendom van de partners en gevestigd in Amsterdam. Onze onderneming is opgericht in 2005 door drie partners met decennialange ervaring in de financiële wereld. Onze cliënten zijn vermogende particulieren, families, verenigingen en stichtingen in Nederland en daarbuiten.

Laaken hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige, duurzame relaties met cliënten. Laaken heeft aandacht voor individuele wensen en past op verzoek maatwerk toe in cliënten portefeuilles. Het cliënten belang staat vanzelfsprekend voorop.

Laaken brengt vermogensbeheer terug naar de essentie: behoud of groei van vermogen en het genereren van inkomsten uit vermogen, door actief te beleggen in een selectie van individuele aandelen en obligaties, met een lange termijn focus.

Als onafhankelijke vermogensbeheerder zijn wij niet gebaat bij het aantal transacties in de beleggingsportefeuilles van cliënten en hebben wij geen financieel belang bij de instrumenten waarin voor u wordt belegd. Laaken heeft nooit gebruik gemaakt van retourprovisies. Mede daarom zijn wij nooit verbonden geweest aan één depotbank en biedt Laaken haar cliënten de mogelijkheid om zelf te kiezen uit ruim 10 depotbanken in binnen- en buitenland.

Laaken belegt daarnaast met uitzondering van goud, niet in beleggingsfondsen. Dat betekent geen opeenstapeling van kosten voor u en nauwkeurige sturing door ons investment committee bij het bepalen in welke bedrijven, regio’s of sectoren wordt belegd. Doordat gekozen wordt voor solide liquide beursgenoteerde ondernemingen beperken wij het risico op blijvende schade in de portefeuille.

Met het uitsluiten van tegengestelde belangen en het vermijden van verborgen kosten hanteert Laaken een geheel transparante cliëntenpropositie.

Maak kennis met ons team