Over Laaken

Laaken Asset Management is een onafhankelijke vermogensbeheerder, eigendom van de partners en gevestigd in Amsterdam. Onze onderneming is opgericht in 2005 door drie partners met decennialange ervaring in de financiële wereld. Onze cliënten zijn vermogende particulieren, families, ondernemers en stichtingen in Nederland en daarbuiten.

Een vermogensbeheerder moet presteren

Een professionele vermogensbeheerder moet actief streven naar een beter rendement dan de markt. Veruit de meeste vermogensbeheerders lukt dit niet en kiezen daarom steeds vaker voor passieve beleggingen. Zo volgen ze de markt; maar verdienen de beheerkosten niet terug. Haalt u zo het maximale uit uw vermogen? Wij zijn ervan overtuigd dat er een betere manier is.

De basis van ons succes

Bij Laaken behalen we sinds 2007 een significant beter rendement dan de markt. Dit resultaat voor onze cliënten plaatst ons ver voor ten opzichte van andere vermogensbeheerders en banken in Nederland.

De basis van ons succes ligt in onze toewijding aan onze cliënten en onze unieke aanpak. De pijlers voor een succesvol beleggingsresultaat zijn: (1) het volgen van een bewezen strategie, (2) het vermijden van onnodige kosten, en (3) het voorkomen van onherstelbare schade.

De partners beleggen in dezelfde portefeuille als onze cliënten. Zo zijn de belangen volledig in lijn met elkaar. Bovendien is een portefeuille bij Laaken altijd verhandelbaar, zodat u te allen tijde toegang heeft tot uw vermogen.

Wat wij u bieden

Voor cliënten met een vermogen van meer dan 1 miljoen euro bieden we maatwerk vermogensbeheer aan. Uw portefeuille wordt beheerd op uw naam bij een depotbank naar uw keuze en Laaken geeft u advies welk risicoprofiel passend is voor uw doel en situatie. Vanaf 250.000 euro bieden we beleggingsfondsen aan. De fondsen hebben lagere transactiekosten en een vrijstelling van btw. U kiest zelf welk beleggingsfonds voor u geschikt is en heeft geen beleggingsrekening nodig bij een bank.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en doel, kiezen we voor een passende verdeling tussen aandelen en obligaties. Laaken belegt rechtstreeks in aandelen en obligaties en selecteert beleggingen op basis van een uitgebreide set van kwaliteitskenmerken.