Contact

Bezoekadres
Keizersgracht 534
1017 EK Amsterdam

Postadres
Postbus 15942
1001 NK Amsterdam

tel | 020 - 535 33 66
fax | 020 - 535 33 60
email | info@laaken.nl

Heeft u interesse in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op. Laaken respecteert uw privacy. Wij verkopen of verhuren uw gegevens nooit. Lees hier ons online privacy beleid.

code

Ja, ik verleen Laaken toestemming om de door mij ingevulde gegevens te laten verwerken en te bewaren en om contact met mij op te nemen inzake mijn vraag/opmerking en/of om mij in de toekomst per email op de hoogte te houden met een nieuwsbrief of andere relevante informatie. Ik kan mij op ieder moment uitschrijven voor deze communicatie en mijn gegevens laten wissen.

Parkeren

Parkeergelegenheid voor kantoor op de gracht kan helaas schaars zijn. Onderstaande twee garages zijn de dichtsbijzijnde alternatieven.

Q-Park Byzantium is gelegen aan de Tesselschadestraat in Amsterdam. Via het Leidseplein en vervolgens de Leidsestraat, bereikt u op 10 minuten loopafstand ons kantoor aan Keizersgracht 534. Ook kunt u tramlijn 1, 2 en 5 vanaf het Leidseplein nemen. U stapt dan uit op halte Keizersgracht. Ons kantoor bevindt zich 100 meter van de hoek, op nummer 534.

Parkeergarage Prinsen & Keizer is gelegen zich naast Prinsengracht 927 (hoek Vijzelstraat). De inrit van de parkeergarage bevindt zich aan de Prinsengracht en de uitrit aan de Keizersgracht. Vanuit de uitrit loopt u links af de Keizersgracht op. U steekt de Nieuwe Spiegelstraat over en 100 meter vóór de Leidsestraat bevindt zich ons kantoor op nummer 534.